Welkom bij restaurant le Lièvre

HOE ZIET DE KOOKMIDDAG OF AVOND ERUIT?

Bij binnenkomst wordt u ontvangen aan tafel met smaakmakers van het huis.
Vervolgens krijgt u een uitgewerkt menu, met uitleg over het menu. Daarna  worden de taken verdeeld.
Dit allemaal onder begeleiding van een professionele kok die je de technieken, tips en keukengeheimen bijbrengt.
Alles wordt bereid met natuurlijke ingrediënten en pure smaken, dit onder het genot van een goed glas wijn.
Daarna gezellig van het eten genieten.
Na afloop is er gelegenheid voor koffie en thee met huisgemaakte friandise.


Ons koffiemerk is Buscaglione.
De koffie van buscaglione bestaat al sinds 1899. Ooit was Buscaglione de exclusieve huisleverancier van het Vaticaan. Vanwege de exclusiviteit die Buscaglione moet behouden, is er een nieuwe hypermoderne roosterij vlak buiten Rome gebouwd waar alleen maar Buscaglione melanges worden gemaakt. 

Onze thee komt van Betjeman&Barton.
Betjeman& Barton is een klein fameus theebedrijf in Parijs. Betjeman and Barton gelooft niet in massa, maar in absolute kwaliteit. Zo worden uitsluitend hand geplukte theesoorten, na zorgvuldige selectie ingekocht, meestal bij kleine zelfstandige plantages. Het theehuis vindt een balans tussen de pure en gedistingeerde Engelse opvatting en de avontuurlijke Franse smaak.

Onze wijnen komen voornamelijk bij Appeldoorn te Velp en wijnimporteur Bacchantes te Gouda vandaan.